Dé applicatie voor verenigingen en stichtingen 


Hoe maakt Share-board het samenwerken leuker en makkelijker voor jou?


Probeer 1 maand gratis

Een interactieve site voor je hele vereniging


Alle communicatie, acties en bestanden bij elkaar. Het papierwerk is niet meer nodig. Share-board is die simpele, centrale werkplek waar iedereen mee kan werken. Je kunt meldingen nu makkelijk online afhandelen en kunt zelfs online stemmen.

Interactief communiceren, ook via je mobiel


Share-board is beschikbaar voor je computer, tablet en mobiele telefoon. Zo kan je altijd direct bijdragen en reageren, ongeacht waar je bent. 

Papier is verleden tijdPapier en post is niet meer nodig. Dit bespaart kosten en is goed voor het milieu. Alle formele en informele communicatie en stukken staan veilig opgeslagen op één plek, waar alle leden bijkunnen. Je kunt precies zien wie wat in Share-board gezet of veranderd heeft, alles is volledig transparant en traceerbaar (accountable).De veiligste samenwerktool die je kunt vinden


Zelfs artsen en overheidsinstellingen willen graag met Share-board werken. Share-board is een digitale kluis waar alleen jij en je teamleden bij kunnen. Alles wat je in Share-board schrijft en uploadt, wordt in Nederland volledig versleuteld opgeslagen. Share-board is gecertificeerd voor ISO27001 en NEN7510.

Lees meer over beveiliging


Pas Share-board aan hoe jullie willen samenwerken


Loop jij er ook tegenaan dat andere platforms niet flexibel genoeg zijn? Share-board maak je precies zoals jij het wilt. Share-board heeft een duidelijk menu met functies die je aan en uit kunt zetten. Zo pas je Share-board makkelijk aan jullie werkwijze.


Alles handig bij elkaar met koppelingen


Share-board heeft een unieke functie, je kunt namelijk alles aan elkaar koppelen. Koppel bijvoorbeeld aan een vergadering de besproken acties, besluiten en documenten. Zo heb je alles bij elkaar en vind je dingen snel en eenvoudig terug.

Ontdek alle functies


Koppel besproken acties, besluiten en documenten aan projectenShare-board bewaart alles, ook van jaren terug


Nooit meer informatie die verdwijnt als iemand de vereniging verlaat. Alles staat in Share-board. Ook kun je met Share-board nieuwe mensen mooi verwelkomen. Zij kunnen zich makkelijk inlezen en zien zo precies wat er gebeurd is en wat er speelt.


Probeer Share-board
1 maand gratis


Probeer 1 maand gratis

Dé makkelijke applicatie waarmee je direct aan de slag kunt


Share-board is heel makkelijk, je hebt geen opleiding nodig om het te kunnen gebruiken. De meeste mensen gaan direct zelf aan de slag. Wil je liever aan de hand genomen worden? Volg dan de online rondleiding die aangeboden wordt zodra je een proef account aanmaakt.


Meer ondersteuning


Share-board groeit meeShare-board is geschikt voor grote en kleine verenigingen en stichtingen. Het is een veilige online samenwerkplek die zich makkelijk laat aanpassen aan de ontwikkelingen van de vereniging of stichting. Voeg eenvoudig nieuwe mensen toe aan je Share-board team, upload nieuwe documenten of start gratis subteams.


De samenwerkingstool die meegroeit

Er is toch al software voor verenigingen?


De meeste cloud-platformen zijn gericht op het beschikbaar maken van informatie door het bestuur aan de leden. Dit is éénrichtingsverkeer, waarbij de leden kunnen inloggen, kijken en downloaden. Share-board biedt meer, het laat je onderling communiceren en inspireren. Met Share-board kun je samen tot betere ideeën komen. Of zaken gewoon makkelijk en snel afhandelen, terwijl alles automatisch veilig wordt gedocumenteerd.


Bekijk de alternatieven


De prijzen voor verenigingen en stichtingen

Per gebruiker

Voor bijvoorbeeld een VVE, sportclub of ouderraad.
€1


Per gebruiker per maand

probeer 1 maand gratis

  • Alle modules (berichten, acties, ..)
  • Onbeperkt subteams
  • Volledige beveiliging
  • Data opslag 0,50 euro/GB/maand

Per module

Veel teamleden? 

Maar paar functies nodig? 


Betaal dan per module.


€10


Per module per maand

probeer 1 maand gratis

  • Kies 1 of meer modules (berichten, ..)
  • Geen subteams
  • Volledige beveiliging
  • Data opslag 0,50 euro/GB/maand