Ondersteuning nodig? 

Share-board staat voor je klaar.

Wij helpen je graag om het beste uit Share-board te halen met je team. Bekijk hieronder de gratis video’s en artikelen of ga naar onze supportpagina.


Wil je begeleiding en coaching van één van onze experts op locatie? Dat kan, bekijk onze workshops.

Gratis ondersteuning     Workshops

Gratis online support op elk moment


Vind het antwoord op je vraag op onze supportpagina. Ook zijn er cursussen voor beginners en gevorderden en vind je handige tips om nog effectiever te werken.

Ga naar de supportpagina


Gratis rondleiding in Share-board zelf


Als je start met Share-board, kan je de rondleiding volgen zodat je eenvoudig en snel bekend raakt met alle functies. Stap voor stap ontdek je wat er allemaal mogelijk is.


Maak gratis test account aan

Lees handige tips op ons blogLees hoe je Share-board kan introduceren in je bestuur, hoe je de security verbeterd in je team en hoe je het samenwerken met Share-board een succes maakt. 


Ga naar ons blog


Probeer Share-board 

1 maand gratis


Probeer 1 maand gratis

Workshops met begeleiding en coaching van één van onze experts op locatie

Introductie workshopWe komen graag langs om samen te onderzoeken hoe Share-board een uitkomst kan bieden voor jouw situatie en je problemen. Wij kennen de vele mogelijkheden van Share-board en zullen kijken wat de beste manier is om jullie problemen met Share-board aan te pakken. In de workshop helpen we je op weg om Share-board optimaal toe te passen. Na deze workshop kan je zelfstandig aan de slag. 

Gevorderden workshop


Je werkt al met Share-board, maar je loopt ergens tegenaan of wilt er meer uit halen. We starten met jouw vraag en maken die samen zo concreet mogelijk. Vervolgens geven wij voorstellen hoe je dit in Share-board kunt oplossen binnen jouw mogelijkheden. Zo werken we samen aan jouw probleem en ambitie. Denk aan het inrichten van een projectrapportage, het inrichten van samenwerkende teams of het opzetten van een ideeënbus. Op verzoek kunnen wij de inrichting van je team(s) in Share-board voor jou doen, gevolgd door instructie. 

Workshops op maatVoor specifieke vragen en situaties kunnen we een workshop op maat maken.

Introductie workshop

Iedereen in je team een vliegende start met Share-board? We zorgen er samen voor dat je team niet meer anders wil. Lees meer..


€550

Per workshop

Boek introductie workshop

  • advies 8 - 12 deelnemers
  • lengte 4 uur
  • op locatie met één van onze experts

Gevorderden workshop

Werk je al met Share-board en wil je er nog meer uit halen? Of loop je toch nog tegen wat dingen aan? We gaan aan de slag met jouw wens! Lees meer..


€550

Per workshop

Boek gevorderden workshop

  • advies 8 - 12 deelnemers
  • lengte 4 uur
  • op locatie met één van onze experts

Workshop op maat

Share-board nodig voor een uniek project of een niet-zo-doorsnee organisatie? Ga dan voor maatwerk!op aanvraag


Neem contact op

  • aantal deelnemers in overleg
  • lengte in overleg
  • aantal experts in overleg