Ondersteuning nodig? 

Share-board staat voor je klaar.

Wij helpen je graag om het beste uit Share-board te halen met je team. Bekijk hieronder de gratis video’s en artikelen of ga naar onze supportpagina.


Wil je begeleiding en coaching van één van onze experts op locatie? Dat kan, bekijk onze workshops.

Gratis ondersteuning     Workshops

Share-board support

Gratis online support op elk moment


Vind het antwoord op je vraag op onze supportpagina. Ook zijn er cursussen voor beginners en gevorderden en vind je handige tips om nog effectiever te werken.

Ga naar de support-pagina

Kun je het antwoord niet vinden op de supportsite? 


Neem dan contact op via het formulier.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Vraag / opmerking
Verzenden

Gratis rondleiding in Share-board zelf


Als je start met Share-board, kan je de rondleiding volgen zodat je eenvoudig en snel bekend raakt met alle functies. Stap voor stap ontdek je wat er allemaal mogelijk is.


Maak gratis test account aan

Lees handige tips op ons blogLees hoe je Share-board kan introduceren in je bestuur, hoe je de security verbeterd in je team en hoe je het samenwerken met Share-board een succes maakt. 


Ga naar ons blog

Workshops met begeleiding en coaching van één van onze experts op locatie

Workshop-op-afstandWillen jullie in 1 uur even snel op weg geholpen worden? Boek dan een workshop-op-afstand. Verzamel je teamleden rond een computer en een expert van Share-board belt in, bijvoorbeeld via een mobiele telefoon. Vervolgens nemen we een aantal principes van Share-board door. Ook richten we samen jullie team in met je eigen stukken en documenten. Zo gaat het direct goed leven en kunnen jullie aan de slag. 


Bekijk de prijs van deze workshop

Introductie workshopWe komen graag langs om samen te onderzoeken hoe Share-board een uitkomst kan bieden voor jouw situatie en je problemen. Wij kennen de vele mogelijkheden van Share-board en zullen kijken wat de beste manier is om jullie problemen met Share-board aan te pakken. In de workshop helpen we je op weg om Share-board optimaal toe te passen. Na deze workshop kan je zelfstandig aan de slag. 


Bekijk de prijs van deze workshop

Gevorderden workshop


Je werkt al met Share-board, maar je loopt ergens tegenaan of wilt er meer uit halen. We starten met jouw vraag en maken die samen zo concreet mogelijk. Vervolgens geven wij voorstellen hoe je dit in Share-board kunt oplossen binnen jouw mogelijkheden. Zo werken we samen aan jouw probleem en ambitie. Denk aan het inrichten van een projectrapportage, het inrichten van samenwerkende teams of het opzetten van een ideeënbus. Op verzoek kunnen wij de inrichting van je team(s) in Share-board voor jou doen, gevolgd door instructie. 


Bekijk de prijs van deze workshop

Workshop op afstand

Willen jullie op weg geholpen worden? Een expert belt in en leidt jullie in één uur door de belangrijkste principes van Share-board. €150

Per workshop

Boek workshop op afstand

 • onbeperkt aantal teamleden
 • lengte 1 uur 
 • telefonisch contact met een expert

Introductie workshop

Iedereen in je team een vliegende start met Share-board? We zorgen er samen voor dat je team niet meer anders wil. €550

Per workshop

Boek introductie workshop

 • advies 8 - 12 deelnemers
 • lengte 4 uur
 • op locatie met één van onze experts

Gevorderden workshop

Werk je al met Share-board en wil je er nog meer uit halen? Of loop je toch nog tegen wat dingen aan? We gaan aan de slag met jouw wens! 


€550

Per workshop

Boek gevorderden workshop

 • advies 8 - 12 deelnemers
 • lengte 4 uur
 • op locatie met één van onze experts

Maatwerk nodig? Speciale workshops in overleg.  


Share-board nodig voor een uniek project of een niet-zo-doorsnee organisatie? Ga dan voor een workshop op maat!

 • aantal deelnemers in overleg
 • lengte in overleg
 • aantal experts in overleg

Boek een workshop op maat

Vragen?


Staat je vraag er niet bij? Bekijk dan onze supportsite of neem contact op met Share-board. 

Stuur een e-mail naar info@share-board.nl.

Veelgestelde vragen

Zit ik ergens aan vast als ik een proefaccount aanmaak? open sluiten

Nee, je zit nergens aan vast als je een proefaccount aanmaakt. Ook hoef je geen betalingsgegevens op te geven. 

Je krijgt 1 hele kalendermaand gratis om Share-board uit te proberen. Werk je na die maand door op Share-board? Dan bouw je negatief saldo op. Bij Share-board betaal je achteraf. Betaal je niet, dan verdwijnt je account automatisch als je 2 maanden in het rood staat. We verhalen het verschuldigde bedrag niet op je. Zo kun je Share-board helemaal gratis en zonder risico's proberen.

Is werken via Share-board veilig?open sluiten

Online samenwerken was nog nooit zo veilig! Share-board is het veiligste samenwerkplatform op de markt. Zelfs medische professionals en gemeenten werken met Share-board. Alles wat je op Share-board bewaart, wordt veilig opgeslagen. Lees meer over veilig werken via Share-board.

Waarom is Share-board beter dan andere samenwerktools?open sluiten

Share-board is de makkelijkste en veiligste samenwerktool. Samen met jou werken we hard om van Share-board een platform te maken waar iedereen veilig en makkelijk documenten kan opslaan, bewerken en delen. Je kunt alles koppelen en makkelijk bij elkaar bewaren: vergaderingen, actiepunten, achtergrondinformatie, etc. Dat laatste is echt uniek! Je hoeft nooit meer te zoeken naar informatie die bij elkaar hoort. 

Hoe weet ik of Share-board bij mij past?open sluiten

Share-board is voor iedereen! Je kunt het platform zo instellen dat het past bij jouw team en organisatie. Onderdelen van het platform die je vaak gebruikt, zet je aan. En overbodige functies zet je net zo makkelijk uit. Helder en overzichtelijk werken in een opgeruimde omgeving die bij je past. Wil je voorbeelden van het gebruik van Share-board? Ontdek hier de verschillende toepassingen van Share-board. 


Twijfel je nog of Share-board wat voor jou is? We helpen je ook graag persoonlijk verder. Mail ons via info@share-board.nl of bel 085 876 92 69.


Probeer Share-board
1 maand gratis


Probeer 1 maand gratis

Beginnen met online samenwerken? Nu 1 maand gratis