INLOGGEN
Meeting-Table-Share-board.Banner.jpg

Online samenwerken met Share-board.

Ontmoeten, delen, bewaren en inspireren.
Share-board is voor teams. 

Iedereen werkt in teams.Advies- en ingenieurs-bureaus

Zet Share-boards op voor adviesteams en projectteams. Deel informatie. Leg vast. Interacteer. Werk makkelijker samen met collega's en klanten. Informatie blijft achter als iemand het bureau verlaat. Chat een vraag en krijg de hulp van je collega's. Lees hier hoe je Share-board gebruikt.

Sportclubs

Met een Share-board-team voor het bestuur van de sportclub: de lopende zaken en de administratie op een rij. Minder fysiek vergaderen. Meer online voor elkaar krijgen. Met teams voor commissies voor het onderhoud, trainers, de kantine en de schoonmaak: hou makkelijk binding met alle vrijwilligers. Lees hier hoe Share-board het besturen van een club makkelijker maakt.

VvE's

Als bestuur kun je met Share-board meer online afhandelen en minder fysiek, maar wel beter vergaderen. Alle formele stukken en informele communicatie op één hele veilige plek in de cloud. Storingsmeldingen worden door de bewoners via de smartphone gemeld en afgehandeld. Lees wat de voordelen zijn en hoe het werkt.

Sales teams

Alle consultants en sales mensen in één Share-board-team. De sales mensen zetten acties uit en delen die in Share-board. De professionals bij de klanten, lezen mee en koppelen de laatste ontwikkelingen terug uit de klant-organisatie. Iedereen direct op de hoogte. Scherper kunnen pitchen. Beter kunnen bedienen. Mooiere opdrachten.


Lees hier hoe je meer verkoopt met Team Selling.

Projectteams

Eenvoudig en continu je project op orde. Plannen, tussenresultaten, acties, afspraken, meetings, discussies, rapportages. Makkelijk alle informatie bij één houden. Uniek: Koppel inhoud aan proces en vv. Maak aparte Share-board-teams voor de stakeholders. Informeer, betrek en creëer consensus. Korte lijntjes. Up to date. Beter informeren. Minder rapporteren. Lees hier hoe dat werkt.

Het online integrale wijkzorgteam

Integrale zorg leveren door afstemming tussen verschillende zorghulpverleners was nog nooit zo makkelijk. Werk samen in een beveiligde omgeving met de wijkverpleegkundige, de fysiotherapeut, de huisarts, met de patiënt, voor de patiënt en de begeleider of mantelzorger. Veilig en vertrouwd (NEN7510). Lees hier hoe dat werkt.Enkele klanten aan het woord


"Als je het toepast, ontdek je pas de kracht"

"Wij gebruiken Share-board voor afstemming met collega's. Alles is snel terug te vinden. We kunnen nu snel schakelen", Roel Stubbe van Ingenieursbureau Infrahuis. Lees meer >

"Share-board is relatief eenvoudig in te richten"

"DACE gebruikt Share-board voor informatie-uitwisseling tussen deelnemers en docenten. Share-board is toegankelijk en relatief snel in te richten.", aldus Jan-Willem Sanders, directeur stichtingen NAP en DACE. Lees meer >

"Je kunt een internationaal project goed organiseren"

"Wij gebruiken Share-board voor projectmanagement en informatie-uitwisseling en -beheer tussen partners in verschillende Europese landen.", Erik Kaemingk van Peer Review VNFIL Extended. Lees meer >Opleidingsorganisatie

Share-board als de centrale plek voor het lesmateriaal, het lesrooster, toelichtingen op de administratie, linkjes naar e-learnings, een gezamenlijk forum en de Q&A met docenten. Directe communicatie tussen cursisten, docenten, secretariaat en eventueel de examencommissie.

Verbeterteams

Innoveer op een eenvoudige manier je processen. Van onderaf. Medewerkers weten heel goed hoe het Slimmer, Sneller en Goedkoper kan. Elke organisatie heeft een enorm waarde-creërend vermogen. Dat vermogen kun je 'aan'zetten. En doe dat in 5 stappen. Lees hier hoe je in 5 eenvoudige stappen forse verbeteringen maakt.

Het kennisnetwerk

Informeer je 'peers' over de laatste ontwikkelingen in je vakgebied en attendeer elkaar op interessante events. Share-board geeft je Special Interest Group (SIG) het platform om te informeren, te discussiëren en te ontwikkelen. En de kennis vast te houden die is opgebouwd. Open communiceren in een vertrouwelijke omgeving.

Ketenprocessen

Wanneer partijen samenwerken in één keten en gezamenlijk een transparant en certificeerbaar proces willen realiseren, dat - bijvoorbeeld - leidt tot een keurmerk, is Share-board het geschikte platform. Zo heeft REMO gekozen voor Share-board om de productie-recycle-informatie van elke batch te delen. REMO voegt de footprint-reductie toe. De integriteit en beveiliging van gegevens van Share-board zijn doorslaggevend. Zie hier hoe dat werkt >

De branche-organisatie

In een Share-board-team vind je als lid alle informatie over de branche- en de commissievergaderingen, eventuele opleidingen en events. Het branche-bestuur informeert de leden over de laatste ontwikkelingen. In de beslotenheid kun je de juiste discussies voeren. Korte lijntjes tussen leden en bestuur. Maak een apart SB-team het bestuur en eventuele commissies. Zo lekt kennis nooit meer weg.

Een PPS-team

In een Publiek Private Samenwerking werken overheden en commerciële organisaties aan gemeenschappelijke resultaten. Een PPS-team vraagt om transparantie en flexibiliteit. Share-board geeft tijdens het traject continu het overzicht. Met korte lijntjes vanuit de deelnemende organisaties. Met Share-board is de verslaglegging een fluitje van een cent.En vele andere teams...


En, dus ook voor het eerste-lijns-zorgteam, het afdelingsteam, de buurtvereniging, de studentenvereniging, het schoolbestuur en de ouder-commissie, het collegebestuur, de kascommissie, de maatschap, het review-team, het audit-team en al die andere teams.

Ervaar Share-board zelf
Ervaar het zelf

Ervaar het zelf

Naam *
E-mailadres *
Verzenden