Goede doelen gebruiken Share-board

De hele administratie van jouw goede doel op één plek. Veilig en overzichtelijk.


Probeer 1 maand gratis

Alles op één plek


Goede doelen organisaties van tegenwoordig zijn dynamisch. Als je één centrale plek creëert voor alle communicatie, acties en bestanden, blijft iedereen gefocust op wat belangrijk is. Het beste tool is het tool dat gebruikt wordt. Share-board heeft een heldere structuur met veel vrijheid zodat iedereen op zijn eigen manier kan werken.  


Weet waar je andere teamleden aan werkenOp Share-board is alles zichtbaar voor het hele team. Je weet van je teamleden wie wat aan het doen is. Feedback vragen en geven is bovendien heel eenvoudig. Zo werk je project na project lekker samen. Dat je onderweg precies weet waar de trein rijdt, motiveert enorm.


Interactief communiceren, ook via je mobiel


Share-board is beschikbaar voor je computer, tablet en mobiele telefoon. Het maakt dus niet uit waar je bent: je kunt altijd direct een complimentje, goed advies of document sturen.

Apart team voor elk project


Op Share-board werk je samen in teams. Als je met meerdere projecten te maken hebt, is het belangrijk voor elk project een eigen team op te richten. Zo heb je de vergaderingen, bestanden en acties voor dat project bij elkaar op één plek. Als je in meerdere projecten zit, switch je makkelijk op en neer tussen de teams met één klik.
Probeer Share-board
1 maand gratis


Probeer 1 maand gratis

De veiligste samenwerkingstool die je kunt vinden


Zelfs artsen en overheidsinstellingen willen graag met Share-board werken. Share-board is een digitale kluis waar alleen jij en je teamleden bij kunnen. Alles wat je in Share-board schrijft en uploadt, wordt volledig versleuteld in Nederland opgeslagen. Share-board is gecertificeerd voor ISO27001 en NEN7510.

Lees meer over beveiligingAlles wat bij elkaar hoort, staat bij elkaar


Nooit meer documenten bij elkaar zoeken 'die iets met het onderwerp te maken hebben'? Share-board heeft een unieke functie: je kunt alles aan elkaar koppelen. Koppel bijvoorbeeld aan een vergadering de besproken acties, besluiten en documenten. Zo heb je alles bij elkaar en vind je dingen snel en eenvoudig terug.

Ontdek alle functies


Geen lange emailslierten meer


Op Share-board kan je op elk bestand, bericht, actie of besluit een reactie geven. Zo blijven de reacties gekoppeld aan het item waar ze over gaan en zijn voor iedereen zichtbaar. Op deze manier kan je makkelijk een discussie van een jaar terug teruglezen, in context. Dus nooit meer zoeken naar die ene email. En als je iets persoonlijk met iemand wilt afstemmen, gebruik je eenvoudig de één op één chat.


Share-board bewaart alles


Nooit meer informatie die verdwijnt als iemand de organisatie verlaat. Alles staat in Share-board. Ook kun je met Share-board nieuwe mensen mooi verwelkomen. Zij kunnen zich makkelijk inlezen en zien zo precies wat er gebeurd is en wat er speelt.

Dé makkelijke applicatie waarmee je direct aan de slag kunt


Share-board is heel makkelijk, je hebt geen opleiding nodig om het te kunnen gebruiken. De meeste klanten gaan direct zelf aan de slag. Wil je liever aan de hand genomen worden? Volg dan de online rondleiding die aangeboden wordt zodra je een proef account aanmaakt.


Meer ondersteuning


Een samenwerkingstool die past bij jouw team


Loop jij er ook tegenaan dat andere platforms niet flexibel genoeg zijn? Share-board kun je naar eigen smaak instellen. Het samenwerkingsplatform heeft een duidelijk menu met functies die je aan en uit kunt zetten. Zo zorg je ervoor dat Share-board precies bij jouw team en jullie werkwijze past.


Share-board groeit mee met jouw goede doel


Share-board is geschikt voor grote en kleine goededoelenorganisaties. Het is een veilige online samenwerkplek die zich makkelijk laat aanpassen, ook als je team of organisatie groter wordt. Voeg eenvoudig nieuwe mensen toe aan je Share-board team, upload nieuwe documenten en start gratis subteams.Een aantrekkelijke prijs voor goede doelen

Goede doelen


Goede doelen betalen alleen voor de opslag van geuploade bestanden.€0


Per gebruiker per maand

probeer 1 maand gratis

  • Alle modules (berichten, acties, ..)
  • Onbeperkt subteams
  • Volledige beveiliging
  • Data opslag 0,50 euro/GB/maand


Gebruik je Share-board voor een goed doel? Dan kun je gratis net zoveel mensen toevoegen aan je team als je wilt. Ook heb je toegang tot alle functionaliteiten. Het enige waarvoor je betaalt, is de dataopslag van geüploade bestanden. Daarvoor betaal je 0,50 euro per GB. Dit is vergelijkbaar met applicaties als Dropbox. 


Indicatie van de prijs per team:

1 GB   -  0,50 euro/maand   

5 GB   -  2,50 euro/maand

10 GB   -  5 euro/maand

50 GB   -  25 euro/maand