Veilig documenten en bestanden delen online

Met Share-board kun je eenvoudig documenten en bestanden delen, online en geheel veilig. Geen gedoe meer met e-mails, usb-sticks of databases die alleen via het bedrijfsnetwerk benaderd kunnen worden. Share-board maakt samenwerken veilig en makkelijk, ongeacht waar je bent: thuis, op het werk of in de trein.


Veilig documenten en bestanden delen online met Share-board

Share-board vrijblijvend proberen? 

Probeer 1 maand gratis

Online documenten en bestanden delen

Vandaag de dag gaat samenwerken verder dan fysieke afspraken op kantoor, de vereniging of bij iemand thuis. Het internet maakt het mogelijk om online samen te werken met mensen over de hele wereld. Door documenten en bestanden te delen, kan er met het hele team eenvoudig aan dezelfde bestanden worden gewerkt. Hierbij is veiligheid van cruciaal belang, zodat datalekken voorkomen kunnen worden.

Online documenten en bestanden delen
veilig documenten en bestanden delen

Het probleem waar veel mensen tegenaan lopen, is dat veel programma’s in de markt restricties hebben betreffende bestandsgrootte of veiligheid. Share-board biedt uitkomst: ons samenwerkingsplatform is geheel ingericht op samenwerking. We bieden handige functies die het samenwerken binnen een team of zelfs tussen organisaties, zo makkelijk mogelijk maken. Dit alles doen we tegen de hoogste veiligheidseisen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor datalekken.

Online bestanden delen met anderen via Share-board

Share-board is een samenwerkingsplatform dat gericht is op samenwerking. Dit kan samenwerking zijn tussen twee personen, een afdeling op werk, een VVE of zelfs meerdere organisaties. Na je aanmelding bij Share-board, stel je jouw team in en richt je de werkomgeving in met modules naar keuze. Zo stem je Share-board af op de behoeften en wensen van jou en je team.


Nu kan de samenwerking beginnen. Binnen een team kunnen er bestanden en documenten gedeeld worden. Door bestanden op te slaan binnen Share-board, ben je er zeker van dat deze veilig staan. Daarbij kun je de bestanden online benaderen, waar je ook bent.

Online bestanden delen met anderen via Share-board