INLOGGEN
Meeting-Table-Share-board.Banner.jpg

Online samenwerken met Share-board.

Ontmoeten, delen, bewaren en inspireren.

Probeer Share-board 1 maand gratis


Samenwerken in Share-board is eenvoudig. Dat geldt ook voor onze prijzen. Share-board kost slechts 0,70 - 1,00 euro per teamlid per maand afhankelijk van het aantal teamleden. Het aantal teamleden wordt steeds op de 1e van de maand vastgesteld. De eerste maand is gratis.


Aantal teamleden *) Korting Prijs per teamlid / maand
1-10 0% €1,00
11-20 5% €0,95
21-50 10% €0,90
51-100 15% €0,85
101-200 20% €0,80
201-300 25% €0,75
301-500 30% €0,70
501+
Neem contact op


Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Probeer nu gratis


*) Actieve teamleden kunnen onbeperkt bewerken. Beheerders kunnen ook Teamleden toevoegen en instellingen doen.


Elke gebruiker wordt maar één keer geteld onder een Hoofdteam. Ongeacht het aantal Subteams.

Je betaalt niet voor het aantal teams. Alleen voor het aantal totaal unieke (!) gebruikers in een Hoofdteam en de onderliggende Subteams. Één gebruiker wordt maar maar één keer geteld, ook al komt die vaker voor onder één Hoofdteam. Het aantal unieke teamleden wordt verrekenend op basis van het echte aantal, niet op basis van een staffel, zoals bij onze concurrenten. Bij Share-board betaal je alleen voor wat je echt gebruikt.


Geen limiet op bestandsgrootte of dataverkeer

Bij Share-board hanteren we geen limieten op de grootte van de bestanden die je upload of de hoeveelheid dataverkeer naar de servers. Mocht de upload van een groot bestand lang duren, controleer (en vergroot) dan de upload-snelheid van je verbinding bij je provider.


200 MB gratis opslag per gebruiker. Daarna €0,50 per Gb / maand.

Standaard biedt Share-board voor de opslag van bestanden (tekstbestanden, sheets, afbeeldingen etc.) gratis 200 Mbyte per betaalde gebruiker. Dat is voor de meeste teams genoeg. Gebruik je meer opslagruimte? Dan rekenen we daar €0,50 per Gbyte per maand naar rato voor. De gegevensopslag wordt steeds op de 1e van de maand vastgesteld. Voorbeeld: 200MByte extra kost je dan 0,2 (GByte) x 0,50 = 0,10 euro/maand. Het saldo wordt verrekenend op basis van het echte gebruik, niet op basis van een staffel, zoals bij onze concurrenten. Bij Share-board betaal je alleen voor wat je echt gebruikt.


Verder na de proefperiode.

Na de gratis proefperiode ontvang je steeds via mail op de 1e van de maand een mail met het saldo te voldoen voor de komende maand op basis van het aantal teamleden en de gegevensopslag van die dag. Je kunt de factuur betalen met IDEAL bij Instellingen/Betaling (eerst inloggen). Na betaling wordt de factuur getoond om te downloaden op de pagina Verbruik en Betaling bij Teaminstellingen van de teambeheerder.


Nooit te veel betalen

Bij Share-board betaal je dus nooit te veel in een abonnement: altijd het juiste aantal gebruikers en altijd de juiste hoeveelheid gegevens op basis van de gegevens op de 1e dag van de maand.


Speciale doelgroepen krijgen speciale kortingen


Goede doelen: gratis

Voor goede doelen is Share-board gratis. Ook krijgen goede doelen 2 Gb opslagruimte voor documenten. Dit aanbod geldt ook voor serviceclubs zoals Lions, Kiwanis, Rotary, JCI etc. Om hiervoor in aanmerking te komen mail je als bestuurslid naar info@share-board.nl met de volgende gegevens:
 • naam vereniging of stichting
 • naam bestuurslid
 • persoonlijke telefoonnummer
 • adres
 • website
 • eventueel CBF-certificaat
 • link naar de ANBI-publicatie

Na ontvangst van deze gegevens activeert Share-board het abonnement inclusief de doelgroepkorting.


Sportclubs: 50% korting

Sportverenigingen krijgen 50% korting op de staffelprijzen. Wil je gebruik maken van dit aanbod? Mail dan als bestuurslid de volgende gegevens naar info@share-board.nl:

 • naam sportvereniging
 • naam bestuurslid
 • persoonlijke telefoonnummer
 • adres
 • website

Na ontvangst van deze gegevens activeert Share-board het abonnement inclusief de doelgroepkorting.

Workshops

We hebben ons best gedaan om Share-board makkelijk te maken en op de support-site vind je nadere uitleg. Desondanks willen we jou en je team(s) graag op weg helpen met persoonlijke uitleg en een demonstratie. Om met alle teamleden snel van start te kunnen, verzorgen we een Opstartworkshop. Hierin laten we zien hoe je je Share-board-team gebruikt, wat er allemaal mogelijk is in Share-board en ga je zelf aan de slag. De kosten van de Opstart-workshop bedragen € 550,- excl. btw. Workshop aanvragenToepassingsworkshops

Workshop voor specifieke toepassingen zoals Verbeterideëen verzilveren, De commerciële kansen benutten met Team Selling, VerenigingsBesturen, Succesvol BedrijfsInvesteringsZones opzetten. Deze workshops bedragen € 550,- per sessie excl. btw. Sommige onderwerpen beslaan meerdere workshop-sessies. Workshop aanvragenErvaar Share-board zelf
Ervaar het zelf

Ervaar het zelf

Naam *
E-mailadres *
Verzenden