Heb je niet alle functies nodig?

Of heb je veel gebruikers?

Betaal dan per module. 


Probeer 1 maand gratis


Wanneer is 'betalen per module' interessant?


Als je maar een paar functies van Share-board gebruikt of met enkele tientallen of honderden teamleden wilt communiceren, is betalen per module waarschijnlijk voordeliger dan betalen per gebruiker. Je kunt Share-board ook heel goed als kennisbank, archief of prikbord gebruiken. Je gebruikt het platform dan met een grote groep mensen. Je kunt kiezen uit 7 verschillende modules: acties, inbox, meetings, initiatieven, discussies, notities, en besluiten. Elke module kan je op elk gewenst moment aan- of uitzetten. Je betaalt alleen voor de modules die 'aan' staan.

Veilig communiceren met een grote groep mensen


Deel veilig informatie met iedereen in je team op Share-board. Het is zo veilig dat zelfs artsen en overheidsinstellingen het gebruiken. Share-board is makkelijk in gebruik: iedereen kan ermee werken. Ideaal om documenten te delen in je bedrijf, schademeldingen of activiteiten binnen de VvE maken of vergaderingen te notuleren binnen een vereniging. Met internet heb je altijd en overal toegang tot alle info. Via je mobiel, tablet en computer.
Da’s uniek: koppel aan elkaar wat bij elkaar hoort


In Share-board kun je alles aan elkaar koppelen. Koppel de bestanden en teksten aan elkaar die bij elkaar horen. Zo heb je alles bij elkaar en vind je dingen snel en eenvoudig terug.

Als je met grote groepen mensen samenwerkt, helpt Share-board je het overzicht te behouden. De één stelt een vraag, de ander koppelt mogelijke oplossingen en bijbehorende bestanden eraan en een derde maakt een besluit erover. 


Ontdek alle functiesProbeer Share-board
1 maand gratis


Probeer 1 maand gratis

Beginnen met online samenwerken? Nu 1 maand gratis


Ervaringen met Share-board

“Ik raad Share-board zeker aan ieder die geen zin heeft in een dure en ingewikkelde oplossingen. Het ‘delen en vasthouden van informatie’ zoals op de website van Share-board staat, wordt echt in de praktijk waargemaakt.”


Marcel Walther

Beleggingsclub Expectamus Fortunam


Lees hier meer ervaringen met Share-board

Share-board bewaart alles, ook van degenen die vertrokken zijn


Nooit meer informatie die verdwijnt als iemand afscheid neemt van het team. Alles staat in Share-board. Informatie blijft overzichtelijk bij elkaar door de slimme koppelingen. Zo kun je een jaar later eenvoudig teruglezen wat er gebeurd is en de bijbehorende bestanden downloaden. 


Met Share-board werk je nieuwe mensen bovendien razendsnel in. Alle informatie voor handen en je ziet precies wat er aan werk gedaan is en waar het team op dat moment staat.Weg met die lange e-mailslierten


Vergeet discussies over de mail. Op Share-board geef je direct je reactie in de juiste context. Alle reacties blijven bij elkaar, gekoppeld aan het item waar het over gaat. Op deze manier kun je makkelijk een discussie van een jaar terug teruglezen. Zoeken is verleden tijd.


Weg met lange e-mailslierten, ga voor effectieve communicatie

Maak vergaderen leuk en efficiënt


Met de module 'meetings' wordt vergaderen leuk en efficiënt. Je zet een vergadering in Share-board, vult de agendapunten in en koppelt de bijbehorende bestanden eraan. Alle teamleden die meedoen aan deze vergadering, zijn gelijk op de hoogte en kunnen aanvullen waar nodig. Tijdens de vergadering typ je de afspraken en actiepunten erbij. Na afloop ben je direct klaar en heb je alles op een rijtje. 


Betaal alleen voor de functies die je gebruikt


Heb je maar enkele functies nodig? Betaal dan per module. 

Dan kun je gratis net zoveel mensen toevoegen aan je team als je wilt. 


Je kunt kiezen uit 7 verschillende modules:  

 • inbox
 • acties
 • initiatieven
 • meetings
 • notities
 • besluiten
 • discussies

Je kunt de modules op elk moment aan- of uitzetten. Je betaalt alleen voor de modules die 'aan' staan.


Indicatie van de prijs per team:

1 module     -  10 euro/maand   

2 modules   -  20 euro/maand

3 modules   -  30 euro/maand

4 modules   -  40 euro/maand

5 modules   -  50 euro/maand

6 modules   -  60 euro/maand

7 modules   -  70 euro/maand
Per module

Veel teamleden? 

Niet alle functies nodig? 


Betaal alleen voor de modules die je nodig hebt. Onbeperkt aantal teamleden.


€10


Per module per maand

probeer 1 maand gratis

 • Kies 1 of meer modules (berichten, acties, ..)
 • Geen subteams
 • Volledige beveiliging
 • Dataopslag 0,50 euro/GB/maand