Verhalen van klanten


Ontdek wat Share-board voor jou kan betekenen


Probeer 1 maand gratis

Kennisnetwerk DACE


Peer Review VNFIL Extended

Studenten aan de Avans Hogeschool

Beleggingsclub Expectamus Fortunam

DACE: Kennisnetwerk van Cost Engineers en Value Managers


”DACE gebruikt Share-board voor informatie-uitwisseling tussen deelnemers en docenten. Share-board is toegankelijk en relatief snel in te richten. Ook heeft het een brede set van functionaliteiten die het werken in teamverband goed ondersteund.”


Jan-Willem Sanders, directeur stichtingen NAP en DACE.


“We wilden niet met verschillende programma’s, zoals Whatsapp, Dropbox en e-mail, werken. Dit is belangrijk voor ons omdat we met diverse teams werken en we de informatie zo transparant mogelijk willen houden.”“Ook voor het samenwerken in de teams biedt Share-board een mooi platform. Het is heel makkelijk om binnen een team meerdere groepen in te richten.”


Jan-Willem Sanders, directeur stichtingen NAP en DACE.


Probeer Share-board
1 maand gratis


Probeer 1 maand gratis

Beginnen met online samenwerken? Nu 1 maand gratisPeer Review VNFIL Extended”Wij gebruiken Share-board voor projectmanagement en informatie-uitwisseling tus-sen partners in verschillende Europese landen. Ik raad Share-board zeker aan omdat je er een internationaal project goed mee kunt organiseren.”


Erik Kaemingk, Projectleider, Peer Review VNFIL Extended“De grote voordelen voor ons zijn dat Share-board eenvoudig en overzichtelijk is. Dit is belangrijk voor ons omdat we met veel partners zijn en in veel Europese landen samenwerken.”“We moeten soms snel moeten schakelen. Als we eerst alle mails er bij moeten zoeken en dan een beslissing moeten nemen kost dat te veel tijd, en werkt het frustratie in de hand. Share-board is nu juist een handige tool om dat te voorkomen.”


Erik Kaemingk, Projectleider, Peer Review VNFIL Extended
Studenten aan de Avans Hogeschool


”Wij gebruiken Share-board voor het delen van informatie tijdens de samenwerking in projectgroepen. De grote voordelen voor ons zijn het snel, overzichtelijk en overal delen van informatie aangezien we elkaar niet iedere dag zien en vaak grotere reisafstand van elkaar hebben.”


Laura Kropman, deeltijdstudent aan de Avans Hogeschool


“In Share-board kan je elkaar feedback geven zonder elkaar face-to-face te spreken. Dit is belangrijk voor ons omdat we in een korte tijd vaak feedback op elkaar moeten kunnen geven terwijl we op verschillende locaties zitten.”


Laura Kropman, deeltijdstudent aan de Avans Hogeschool
Beleggingsclub Expectamus Fortunam


”Share-board hebben we zo ingericht dat het bij ons past: overzichtelijk en eenvoudig. De grote voordelen zijn dat ieder lid op elk moment bij alle stukken en analyses kan en dat we weten dat de stukken heel goed beveiligd zijn opgeslagen.”


Marcel Walther, beleggingsclub Expectamus Fortunam“Share-board maakt samenwerken makkelijker. De leden kunnen overal en op elk moment deelnemen aan de discussies en zien wat hun acties zijn.”


“Onze leden zijn mobiel en vaak ook in het buitenland. Een vergadering mis je wel eens, maar de informatie staat in Share-board. Zo kan je als het ware de vergadering van afstand volgen.”


Marcel Walther, beleggingsclub Expectamus Fortunam

“Ik raad Share-board zeker aan voor alle verenigingen die veelal geen zin hebben in een dure en ingewikkelde oplossingen. Het ‘delen en vasthouden van informatie’ zoals op de website van Share-board staat, wordt echt in de praktijk waargemaakt.”


Marcel Walther, beleggingsclub Expectamus Fortunam


Enthousiast geworden? 

Benieuwd naar de prijzen?

Klik dan snel verder.Ga naar prijzen