Ontwikkeld op Nederlandse bodem


Share-board wordt het makkelijkste én veiligste samenwerkingsplatform. Tenminste, als het aan Share-board ligt. 


Het Share-board-team is gewend om teams succesvol te laten samenwerken aan innovaties en verbeterde bedrijfsprocessen. Koppel dat aan jaren ervaring met veilige, duurzame ICT-systemen en tadá: je staat op de vruchtbare bodem voor Share-board.


Meer weten over ons? Lees dan nog even verder.

Waarom een samenwerktool? 

Delen is onze passie!


Informatie en ervaringen zijn pas waardevol als je ze deelt. En als dat overal en altijd kan, maakt dat het leven makkelijker. Via Share-board kun je moeiteloos belangrijke en gevoelige informatie delen. Sterker nog: delen wordt leuk! Als je met Share-board werkt, zul je steeds meer informatie delen. En efficiënter samenwerken. Op je werk, in het bestuur en misschien zelfs binnen de familie.

Missie: Samenwerken leuk en toegankelijk maken


Iedereen die met Share-board werkt is ergens goed in. En in die ervaringen en talenten geloven wij! Of het nu gaat om briljante ideeën of uitvoerende taken. Met Share-board maak je het makkelijker om talenten te ontwikkelen en krachten te bundelen. Je houdt alle informatie bij elkaar én toegankelijk. En toch kan iedereen op zijn eigen manier werken. Zo maakt Share-board samenwerken makkelijk en plezierig.

“Samenwerken? Denk in simpele oplossingen”


Jozeph Verbon heeft al heel wat multi-disciplinaire teams opgezet en begeleid. Hij heeft jarenlange ervaring met het opzetten van ICT-projecten binnen de industrie- en infrastructuurwereld en bij overheden. Hoe? Met simpele, haalbare oplossingen. Jozeph laat met Share-board graag zien hoe je samenwerken leuk en makkelijk maakt.


Mail Jozeph


Probeer Share-board
1 maand gratis


Probeer 1 maand gratis

Beginnen met online samenwerken? Nu 1 maand gratis

Share-board groeit door samenwerking

 

Share-board gaat over samenwerken. Dus ook bij Share-board zelf werken we veel samen. Met verschillende organisaties en professionals. En natuurlijk heb jij als gebruiker ook een actieve rol! Jouw feedback en ideeën helpen ons om van Share-board het makkelijkste en veiligste samenwerkingsplatform te maken.


Deel je ervaringen

Het team van Share-board

..bouwt de systemen

.. Nick, onze lead developer 

..Lisa ontwikkelt Share-board samen met jou

..Corinne brengt Share-board naar jou

..geeft Share-board z'n vorm

..Elsa maakt de illustraties

..gaf Share-board zijn naam

..houdt Share-board in de lucht

..beveiligt de data

..verzorgt de papieren


Wil je ook van start? Ontdek hoe voordelig Share-board is.Bekijk de prijzen