Ideeën of feedback? 

Laat het weten.

Met jouw feedback en ideeën help je ons om van Share-board het makkelijkste en veiligste samenwerkingsplatform te maken.


Deel je idee of ervaring

Share-board support

Gratis online support op elk moment


Vind het antwoord op je vraag op onze supportpagina. Ook zijn er cursussen voor beginners en gevorderden en vind je handige tips om nog effectiever te werken.

Ga naar de support-pagina

Kun je het antwoord niet vinden op de supportsite? 


Neem dan contact op via het formulier.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Vraag / opmerking
Verzenden

Past Share-board bij jou?


We denken graag met je mee over het gebruik van Share-board in jouw bestuur, team of organisatie. Stuur even een mailtje naar info@share-board.nl.

Adres

Adres:

Share-board BV

Hammerlerweg 9‬

6974 BE Leuvenheim‬

KvK-nr: 56.86.89.60
BTW-nr: NL8523.39.653.B01Bij technische problemen (storingen)


Hoewel het nog niet eerder is gebeurd: mocht er toch een storing zijn met (de bereikbaarheid van) share-board mail ons dan via info@share-board.nl.

Veelgestelde vragen

Zit ik ergens aan vast als ik een proefaccount aanmaak?open sluiten

Nee, je zit nergens aan vast als je een proefaccount aanmaakt. Ook hoef je geen betalingsgegevens op te geven. 

Je krijgt 1 hele kalendermaand gratis om Share-board uit te proberen. Werk je na die maand door op Share-board? Dan bouw je negatief saldo op. Bij Share-board betaal je achteraf. Betaal je niet, dan verdwijnt je account automatisch als je 2 maanden in het rood staat. Wij doen niet aan incasso's: het negatieve bedrag wordt kwijtgescholden. Zo kun je Share-board helemaal gratis en zonder risico's proberen.

Is werken via Share-board veilig?open sluiten

Online samenwerken was nog nooit zo veilig! Share-board is het veiligste samenwerkplatform op de markt. Zelfs medische professionals en gemeenten werken met Share-board. Alles wat je op Share-board bewaart, wordt veilig opgeslagen. Lees meer over veilig werken via Share-board.

Waarom is Share-board beter dan andere samenwerktools?open sluiten

Share-board is de makkelijkste en veiligste samenwerktool. Samen met jou werken we hard om van Share-board een platform te maken waar iedereen veilig en makkelijk documenten kan opslaan, bewerken en delen. Je kunt alles koppelen en makkelijk bij elkaar bewaren: vergaderingen, actiepunten, achtergrondinformatie, etc. Dat laatste is echt uniek! Je hoeft nooit meer te zoeken naar informatie die bij elkaar hoort. Lees meer over de voordelen van Share-board ten opzichte van andere samenwerktools.

Hoe weet ik of Share-board bij mij past?open sluiten

Share-board is voor iedereen! Je kunt het platform zo instellen dat het past bij jouw team en organisatie. Onderdelen van het platform die je vaak gebruikt, zet je aan. En overbodige functies zet je net zo makkelijk uit. Helder en overzichtelijk werken in een opgeruimde omgeving die bij je past. Wil je voorbeelden van het gebruik van Share-board? Ontdek hier de verschillende toepassingen van Share-board. 


Twijfel je nog of Share-board wat voor jou is? We helpen je ook graag persoonlijk verder. Mail ons via info@share-board.nl of bel 085 210 46 61.


Probeer Share-board
1 maand gratis


Probeer 1 maand gratis

Beginnen met online samenwerken? Nu 1 maand gratis