VVE beheer software 


Share-board is uitermate geschikt als vve beheer software. Regel alle onderhoudszaken en meldingen voor je vereniging van eigenaren in Share-board.


Probeer 1 maand gratis

Share-board: eenvoudige VVE beheer software

VVE beheer software met interactieve site


Het beheren van een VVE was nooit zo makkelijk. Met Share-board heb je alle communicatie, acties en bestanden bij elkaar. Papierwerk is niet meer nodig. Share-board is de simpele, centrale werkplek waar iedereen mee kan werken, dus ook bij jou in de VVE. Je kunt meldingen nu makkelijk online afhandelen en kunt zelfs online stemmen! 


Zo zet je zelf je VVE teams op

Vereniging van eigenaren beheer software | Share-board
VVE software waar iedereen mee kan werken

VVE Software: meer online afhandelen en effectiever vergaderen


Veel zaken kunnen voorafgaande aan een vergadering, online gemeld worden. De beheerder deelt de onderhoudsroosters en geplande werkzaamheden en iedereen laat weten welke acties afgerond zijn. Zo worden vergaderingen effectiever en korter. En is er meer tijd voor betere gesprekken. Zo wordt het beheer van de VVE eenvoudiger en behoud iedereen het overzicht. Interactief communiceren, ook via je mobiel


De VVE software van Share-board is beschikbaar voor je computer, tablet en mobiele telefoon. Zo kan je altijd direct bijdragen en reageren, ongeacht waar je bent. Bewoners kunnen storingen melden via hun mobiel. De beheerder reageert en laat weten hoe en wanneer het afgehandeld wordt.

Deel eenvoudig de VVE notulen met onze VVE software

Papierloos vergaderenPapier en post is niet meer nodig, dit is verleden tijd. Dit bespaart kosten en is goed voor het milieu. Zowel formele als informele communicatie en stukken staan veilig opgeslagen op één plek, waar alle leden bij kunnen. Je kunt precies zien wie wat in Share-board gezet of veranderd heeft. Share-board maakt het beheren van een VVE volledig transparant en traceerbaar (accountable).De veiligste VVE software die je kunt vinden


Zelfs artsen en overheidsinstellingen willen graag met Share-board werken. Share-board is een digitale kluis waar alleen jij en de leden uit de vereniging van eigenaren bij kunnen. Alles wat je in Share-board schrijft en uploadt, is in Nederland opgeslagen en volledig versleuteld. Share-board voldoet aan de ISO27001 en NEN7510.

Lees meer over beveiliging


Pas Share-board aan hoe jullie willen samenwerken


Loop jij er ook tegenaan dat andere VVE beheer software niet flexibel genoeg zijn? Share-board maak je precies zoals jij het wilt.Onze VVE software heeft een duidelijk menu met functies die je aan en uit kunt zetten. Zo pas je Share-board makkelijk aan jullie werkwijze.


Alles handig bij elkaar met koppelingen


Share-board heeft een unieke functie, je kunt namelijk alles aan elkaar koppelen. Koppel bijvoorbeeld de besproken acties, besluiten en documenten aan de juiste VVE vergadering. Zo heb je alles bij elkaar en vind je dingen snel en eenvoudig terug.

Ontdek alle functies


Koppel besproken acties, besluiten en documenten aan projecten


Probeer Share-board
1 maand gratis


Probeer 1 maand gratis

Beginnen met online samenwerken? Nu 1 maand gratis

Dé makkelijke software voor VVE beheer waarmee je direct aan de slag kunt


Share-board is heel makkelijk, je hebt geen opleiding nodig om het te kunnen gebruiken. De meeste klanten gaan direct zelf aan de slag. Wil je liever aan de hand genomen worden? Volg dan de online rondleiding die aangeboden wordt zodra je een proef account aanmaakt.


Zo start je met je VVE bestuur


Share-board groeit meeShare-board is geschikt voor grote en kleine VVE’s. Het is een veilige online samenwerkplek die zich makkelijk laat aanpassen aan de ontwikkelingen van de VvE. Voeg eenvoudig nieuwe mensen toe aan je Share-board team, upload nieuwe documenten of start gratis subteams.


VVE software die meegroeit

Er is toch al software voor VVE’s?


De meeste cloud-platformen zijn gericht op het beschikbaar maken van informatie door het bestuur aan de leden. Dit is éénrichtingsverkeer, waarbij de leden kunnen inloggen, kijken en downloaden. Share-board biedt meer, het laat je onderling communiceren en inspireren. Met Share-board kun je samen tot betere ideeën komen. Of zaken gewoon makkelijk en snel afhandelen, terwijl alles automatisch veilig wordt gedocumenteerd.


Vergelijk met andere tools


Een aantrekkelijke prijs voor VVE's

Per gebruiker

Voor het team met alle VVE eigenaren. 


Maak gratis subteams aan voor het bestuur en commissies.€1


Per gebruiker per maand

probeer 1 maand gratis

  • Alle modules (berichten, acties, ..)
  • Onbeperkt subteams
  • Volledige beveiliging
  • Data opslag 0,50 euro/GB/maand

Per module

Voor het meldingen-team met alle bewoners en beheerders. 


Gratis onbeperkt aantal teamleden. Betaal per module.


€10


Per module per maand

probeer 1 maand gratis

  • Kies 1 of meer modules (berichten, ..)
  • Geen subteams
  • Volledige beveiliging
  • Data opslag 0,50 euro/GB/maand

Hulp nodig bij het kiezen? Lees hier hoe je jouw VVE teams kunt opzetten. 

Andere vragen? Mail naar info@share-board.nl of bel 085 876 92 69.