Dé makkelijke applicatie voor VVE’s 


Regel alle onderhoudszaken en meldingen voor je vereniging van eigenaren in Share-board.


Probeer 1 maand gratis

Een interactieve site voor je hele VVE


Alle communicatie, acties en bestanden bij elkaar. Het papierwerk is niet meer nodig. Share-board is die simpele, centrale werkplek waar iedereen mee kan werken. Je kunt meldingen nu makkelijk online afhandelen en kunt zelfs online stemmen.


Zo zet je zelf je VVE teams op

Meer online afhandelen en effectiever vergaderen


Veel zaken kunnen vooraf de vergadering online gemeld worden. De beheerder deelt de onderhoudsroosters en geplande werkzaamheden en iedereen laat weten welke acties afgerond zijn. Zo worden vergaderingen effectiever en korter. En is er meer tijd voor betere gesprekken.Interactief communiceren, ook via je mobiel


Share-board is beschikbaar voor je computer, tablet en mobiele telefoon. Zo kan je altijd direct bijdragen en reageren, ongeacht waar je bent. Bewoners kunnen storingen melden via hun mobiel. De beheerder reageert en laat weten hoe en wanneer het afgehandeld wordt.

Papier is verleden tijdPapier en post is niet meer nodig. Dit bespaart kosten en is goed voor het milieu. Alle formele en informele communicatie en stukken staan veilig opgeslagen op één plek, waar alle leden bijkunnen. Je kunt precies zien wie wat in Share-board gezet of veranderd heeft, alles is volledig transparant en traceerbaar (accountable).De veiligste samenwerktool die je kunt vinden


Zelfs artsen en overheidsinstellingen willen graag met Share-board werken. Share-board is een digitale kluis waar alleen jij en je teamleden bij kunnen. Alles wat je in Share-board schrijft en uploadt, wordt in Nederland volledig versleuteld opgeslagen. Share-board is gecertificeerd voor ISO27001 en NEN7510.

Lees meer over beveiliging


Pas Share-board aan hoe jullie willen samenwerken


Loop jij er ook tegenaan dat andere platforms niet flexibel genoeg zijn? Share-board maak je precies zoals jij het wilt. Share-board heeft een duidelijk menu met functies die je aan en uit kunt zetten. Zo pas je Share-board makkelijk aan jullie werkwijze.


Alles handig bij elkaar met koppelingen


Share-board heeft een unieke functie, je kunt namelijk alles aan elkaar koppelen. Koppel bijvoorbeeld aan een vergadering de besproken acties, besluiten en documenten. Zo heb je alles bij elkaar en vind je dingen snel en eenvoudig terug.

Ontdek alle functiesProbeer Share-board 

1 maand gratis


Probeer 1 maand gratis

Beginnen met online samenwerken? Nu 1 maand gratis

Dé makkelijke applicatie waarmee je direct aan de slag kunt


Share-board is heel makkelijk, je hebt geen opleiding nodig om het te kunnen gebruiken. De meeste klanten gaan direct zelf aan de slag. Wil je liever aan de hand genomen worden? Volg dan de online rondleiding die aangeboden wordt zodra je een proef account aanmaakt.


Zo start je met je VVE bestuur


Share-board groeit meeShare-board is geschikt voor grote en kleine VVE’s. Het is een veilige online samenwerkplek die zich makkelijk laat aanpassen aan de ontwikkelingen van de VvE. Voeg eenvoudig nieuwe mensen toe aan je Share-board team, upload nieuwe documenten of start gratis subteams.


Er is toch al software voor VVE’s?


De meeste cloud-platformen zijn gericht op het beschikbaar maken van informatie door het bestuur aan de leden. Dit is éénrichtingsverkeer, waarbij de leden kunnen inloggen, kijken en downloaden. Share-board biedt meer, het laat je onderling communiceren en inspireren. Met Share-board kun je samen tot betere ideeën komen. Of zaken gewoon makkelijk en snel afhandelen, terwijl alles automatisch veilig wordt gedocumenteerd.


Vergelijk met andere tools


Een aantrekkelijke prijs voor VVE's

Per gebruiker

Voor het team met alle VVE eigenaren. 


Maak gratis subteams aan voor het bestuur en commissies.€1


Per gebruiker per maand

probeer 1 maand gratis

  • Alle modules (berichten, acties, ..)
  • Onbeperkt subteams
  • Volledige beveiliging
  • Data opslag 0,50 euro/GB/maand

Per module

Voor het meldingen-team met alle bewoners en beheerders. 


Gratis onbeperkt aantal teamleden. Betaal per module.


€10


Per module per maand

probeer 1 maand gratis

  • Kies 1 of meer modules (berichten, ..)
  • Geen subteams
  • Volledige beveiliging
  • Data opslag 0,50 euro/GB/maand

Hulp nodig bij het kiezen? Lees hier hoe je jouw VVE teams kunt opzetten. 

Andere vragen? Mail naar info@share-board.nl of bel 085 876 92 69.