INLOGGEN
Share-board voor VvE's. Makkelijk. Persoonlijk.

Dé makkelijke applicatie voor VVE's

Online & toch heel persoonlijk.

DE VOORDELEN

 • Kostenreductie: minder of geen papier en post meer
 • Afhandelen van meldingen: zichtbaar voor iedereen
 • Onderlinge interacties: direct bijdragen en reageren
 • Meer 'online' afhandelen: minder fysiek vergaderen
 • Makkelijk delen en vastleggen; zelfs stemmen.
 • Veilig: voldoet aan de strengste beveiligingsstandaarden


 • Dé makkelijke applicatie. Direct aan de slag.
 • Lage prijs: met 5 bestuursleden al vanaf 5,- per maandShare-board brengt je samen

Share-board is anders dan de traditionele VvE-software. Met Share-board kunnen leden en bewoners ideëen opperen, reacties geven en (mee)-discussiëren over onderwerpen. Zelfs stemmen (!). Net zoals dat ook op de social media kan. Dat zijn we inmiddels zo gewend. Je verwacht dus ook dat dat met de VvE kan. Transparant. Betrokken. Persoonlijk.

Wat biedt Share-board niet?

Share-board is geen financieel softwarepakket. Er bestaan al goede boekhoud- en incassopakketten.

Wat biedt Share-board wel?

Share-board faciliteert...

...de (storings)meldingen en het afhandelen daarvan via een team VvE-Meldingen met alle bewoners en de operationeel beheerder of huismeester;

...de formele verslaglegging en communicatie en de betrokken dossiervorming, zoals de ALV-stukken, projectinformatie, contracten, registers, stemrecht etc;
...de lopende zaken voor de bestuursleden en commissies.De VvE-beheerder als moderator.

Voor die VvE’s die de inrichting van Share-board aan de VvE-beheerder willen overlaten is op de pagina Tips-voor-Vve uitgelegd hoe Share-board ingericht kan worden. De beheerder start het eerste team 'VvE-Algemeen', start daarna de teams 'VvE-Bestuur' en 'VvE-Meldingen'. De beheerder nodig in het team 'VvE-bestuur' alle bestuursleden en in team 'VvE-Meldingen' alle bewoners uit. Lees hier alle tips & tricks voor VvE's.

Geen opleiding nodig. Direct starten.

De VvE-software-pakketten bieden opleidingstrajecten aan: die zijn niet eenvoudig. Share-board is heel makkelijk. We besteden veel aandacht aan eenvoud. Onze klanten kunnen er zelfstandig mee aan de slag. Wil je toch uitleg dan geven we die persoonlijk, telefonisch of per mail. Check de help-pagina.

Klantgericht aanpassen aan je klant

Share-board biedt de VvE-beheerder om makkelijker en directer met het bestuur en de bewoners te communiceren. Share-board kun je op verschillende manieren gebruiken, afhankelijk van de grootte, de cultuur en de structuur van de VvE. Op de Tips-voor-Vve-pagina is een voorbeeld gegeven hoe Share-board kan worden opgezet voor een VvE. Share-board is zodanig flexibel dat je de vrijheid hebt om je optimaal aan te passen aan de grootte en de structuur van de VvE.

Persoonlijke relaties met álle leden.

De beheerder(s) maakt(maken) deel uit van de Share-board-teams VvE-Algemeen en VvE-Bestuur. De beheerder heeft een belangrijke taak bij het aanreiken en bijhouden van de informatie en (financiele) administratie. In dit team worden alle acties uitgezet voor administratieve en bestuurlijke taken en wordt de opvolging bijgehouden.

The personal touch met álle leden

Door de directe manier van communiceren, kun je heel persoonlijke relaties opbouwen met alle leden. De ‘Reacties’ in Share-board werken als ‘groep-chats’ en geven je de mogelijkheid voor een persoonlijke touch met alle leden. Je hebt dan de gelegenheid om persoonlijk de kwaliteit van de dienstverlening af te stemmen op je doelgroepen. Een goede basis om je te blijven onderscheiden.

Vanzelf een geborgd proces

Het bewerken van Notities en het werken met reacties op ingebrachte onderwerpen en verslagen, legt niet alleen achterliggende discussies vanzelf vast. Het zorgt ook voor een geborgd proces tot aan het besluit. Het bespreken van onderwerpen in een meeting of in de reacties op een notitie maakt dat zaken meteen en vanzelf zijn vastgelegd. Share-board zorgt dat afspraken en besluiten meteen gelogd zijn. Daarmee is de vastlegging (logging) als ‘vanzelf’ geborgd: het aanmaken en uploaden van vergaderstukken - zoals bij de andere VvE-software-pakketten - is niet nodig. En, de formele aspecten van je kwaliteitsysteem, worden zonder extra inspanning ingelost.

Efficiënt. Minder administratie.

Share-board bespaart je tijd omdat je niet steeds allerlei stukken bij hoeft te werken als separate en éxtra handelingen. Je hoeft je vergaderstukken niet steeds rond te mailen om het te bespreken op een vergadering, daarna definitief te maken en als definitief te uploaden. Inhoudelijke voorstellen ‘staan al’ in Share-board in de vorm van een notitie of zijn als document al een keer geupload en daarmee voor iedereen beschikbaar. Ook het werken met Notities ipv losse documenten die steeds geupload moeten worden, werkt versnellend.

Effectief+Efficiënt: Minder fysiek vergaderen.

Mensen zijn meer en meer gewend om de dingen online te regelen. Share-board faciliteert die ontwikkeling. Besluiten in het VvE-Bestuur kunnen ook - online - en buiten vergaderingen om worden vastgelegd, door dat Reacties op Items iteratief en als vanzelf worden vastgelegd. Dat geeft de ruimte om minder vaak fysiek de te vergaderen en tóch persoonlijk te kunnen communiceren. Effectief en efficiënt tegelijk.Zo start je als beheerder met Share-board

Voor de VvE-beheerder heeft Share-board de volgende faciliteiten:

 • Deze pagina zelf geeft de belangrijkste aspecten van Share-board voor de beheerder.
 • De pagina Tips-voor-VvE geeft tips voor het starten met Share-board voor een VvE. De pagina Tips-voor-VvE geeft voorbeelden hoe Share-board gebruikt en opgestart kan worden voor een VvE. Dit zijn activiteiten die door het bestuur zelf of door jou als beheerder uitgevoerd kunnen worden, afhankelijk van de mate van onafhankelijkheid die de VvE wenst aan te houden. Als het bestuur meer op afstand wenst te opereren, kan het starten van Share-board heel goed een taak van jou als beheerder zijn.
 • De pagina VvE beschrijft het nut van Share-board voor de leden en het bestuur.
 • Share-board toegang geven tot een geanonimiseerde demo-ruimte specifiek voor VvE's. Vraag hier aan.
 • De Share-board helpdesk met als eerste entree de pagina voor help en ondersteuning.
 • De Share-board support-site de pagina voor help en ondersteuning.
 • Faciliteiten om Share-board gratis te proberen. Klik hieronder bij Registreer-gratis en start het eerste team. Jij bent dan direct de Share-board-Beheerder.
Ervaar het zelf

ds

Ervaar het zelf

Ervaar het zelf

Naam *
E-mailadres *
Verzenden