Speciale tips voor VVE's: Indeling van de teams


Share-board app veilig chatten en samenwerken alternatief WhatsappOverzicht: Wie zit in welk team? 


Team 'VVE eigenaren'


Als je met Share-board start, maak je automatisch een team aan. Nodig alle VVE-eigenaren en de dienstverlener uit om deel te nemen in dit team. Nodig niet alle bewoners uit, want je betaalt immers per gebruiker. In dit team plaats je alle informatie die je wilt delen met de VVE-eigenaren, zoals de algemene ledenvergaderingen, het eigenarenregister, stemrecht, kostenverdeelsleutel, contributies en de jaarrekeningen.

Subteam 'VVE bestuur'Maak vervolgens een subteam voor het bestuur en de dienstverlener van de VVE. In dit subteam zet je alle vergaderingen, lopende en geplande projecten of initiatieven, bestanden en actiepunten.

Je bespreekt hier bijvoorbeeld de contracten en opdrachten van aannemers of onderhoudsbedrijven. In Share-board bouw je makkelijk een archief op, wat erg handig is voor het bijhouden van de financiële administratie en betalingen en het terugvinden van contactgegevens.


Subteams voor onderhoudsprojecten of commissies


Elk teamlid van het team VVE eigenaren kan zelf een subteam starten en andere teamleden uitnodigen, voor bijvoorbeeld een “commissie onderhoud” of “project zonnepanelen". Het kan natuurlijk ook gestart worden door een bestuurslid die andere eigenaren uitnodigt om mee te werken aan een project of commissie. Onder een team kun je onbeperkt subteams aanmaken. Deze subteams kosten niets extra.


Team 'VVE meldingen' met alle bewoners


In dit team zitten alle bewoners en beheerder(s). Je gebruikt dit team voor de dagelijkse storings- en reparatiemeldingen. De beheerder kan direct reageren op een melding en laten weten hoe en wanneer het wordt opgepakt. Iedereen ziet dit op de tijdlijn, wat voorkomt dat een melding onnodig vaak wordt gedaan. Dit subteam bevat ook de schoonmaak- en onderhoudsroosters. De beheerder meldt hier ook de onderhoudswerkzaamheden. Share-board werkt als een gezamenlijk online prikbord. Iedereen is altijd op de hoogte. 


Let op: Je betaalt voor dit team niet per gebruiker, maar per module. Zo geef je iedereen toegang voor een vaste prijs.


Start je VVE teams nu

Per gebruiker

Voor het team met alle VVE eigenaren. 


Maak gratis subteams aan voor het bestuur en commissies.

€1


Per gebruiker per maand

probeer 1 maand gratis

  • Alle modules (berichten, acties, ..)
  • Onbeperkt subteams
  • Volledige beveiliging
  • Data opslag 0,50 euro/GB/maand

Per module

Voor het meldingen-team. 

Gratis onbeperkt aantal teamleden.  


Je betaalt per module.


€10


Per module per maand

probeer 1 maand gratis

  • Kies 1 of meer modules (berichten, ..)
  • Geen subteams
  • Volledige beveiliging
  • Data opslag 0,50 euro/GB/maand