Speciale tips voor VVE's: Het team 'Meldingen' opzetten
In 5 stappen het team 'Meldingen' voor alle bewoners opzetten

1. Maak een nieuw team aan


Dit team is bedoeld voor de dagelijkse meldingen en afhandelingen. Maak een nieuw team “Meldingen” aan, waarbij je betaalt per module, zodat je onbeperkt alle bewoners kan toevoegen zonder voor elk persoon te betalen. Kies voor twee modules: “Inbox” en “Acties”.


Start een nieuw team voor 'Meldingen'

2. Maak een bericht met uitlegMaak in “Inbox” een bericht aan met een uitlegtekst hoe iedereen de meldingen gaat doen en hoe de beheerder laat weten wanneer de reparaties worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld zoiets als:


Uitleg meldingen


Wil je een melding doen? Maak dan een nieuwe actie aan. Zet in de titel het onderwerp en de datum, bijvoorbeeld “Kapotte ruit appartement 16 - 12 januari 2019”. Zet in het omschrijvingsveld wat er precies aan de hand is.


De beheerder zal hier binnen 24 uur op reageren d.m.v. een reactie. Hij geeft aan hoe en wanneer het afgehandeld wordt.


3. Deel de contactinformatie van de beheerder(s)Maak nog een bericht aan in “Inbox” waar je de contactinformatie van de beheerder(s) inzet. Voor zake met hoge urgentie geef je hier ook het telefoonnummer van de beheerder(s).

4. Meldt nieuwe projecten


Maak nog een bericht aan in “Inbox” en meldt nieuwe projecten etc.

5. Nodig alle bewoners en beheerder(s) uit


Nodig nu alle VVE eigenaren en beheerder(s) uit voor dit team.Lees hier hoe je mensen uitnodigt voor je team

Tip: Borrel, BBQ of feestavond? 


Als je als bewoner, bestuur of eigenaar een borrel, BBQ of feestavond wilt organiseren, kun je een bericht in de Inbox aanmaken. Iedereen ziet het meteen en kan reageren "Ja, wij zijn van de partij" of "Helaas, ben ik verhinderd". Deze directe communicatie vergroot de onderlinge betrokkenheid.Vervolg: Het 'VVE eigenaren' team opzetten


Een logische vervolgstap is om Share-board ook voor alle VVE eigenaren te gebruiken. Zo houdt je alle communicatie en bestanden voor de hele VVE centraal op één plek. Klik op onderstaande button om te lezen hoe je dit doet.


Zo zet je het team 'VVE eigenaren' op