INLOGGEN
375_3040_3041_banner.png

Waarom Share-board voor Sportclubs?

 • Minder vergaderen. Meer tijd voor praktische zaken;
  • Veel onderwerpen kunnen 'online' worden behandeld.
  • Alles direct en centraal te bereiken
  • Iedereen kan bijdragen en direct reageren
 • Persoonlijke. Direct interacties binnen de commissies en met het bestuur.
 • Makkelijk. Delen en samenwerken gaat makkelijk. Starten zonder cursus.
 • Flexibel. Share-board past zich aan de grootte en structuur van je vereniging.
 • Van deze tijd. Directe onderlinge communicatie. Vastleggen en delen zonder moeite.
 • Any time. Any Place. Any device. Share-board werkt op smartphone, tablet en computer.

Er bestaat toch al software voor Sportverenigingen?

Dat klopt. Voor Sportverenigingen zijn software-pakketten te koop. Maar die richten zich op de ledenadministratie. Deze pakketten zijn gericht op het beheren van de financiën en de administratieve zijde. Niet gericht dus op het samenwerken van de commissieleden en bestuur, die veelal uit vrijwilligers bestaan. Het natuurlijk delen van documenten en informatie is altijd een probleem. Veel informatie gaat verloren. Het inwerken en de overdracht is een tijdrovende klus die de nodige barrières opwerpt voor nieuwe vrijwilligers. Daarvoor heeft Share-board juist de oplossing.

Hoe werkt een Sportclub met Share-board?

Vanaf de eerste vergadering is een nieuw teamlid op de hoogte van het reilen en zeilen en voelt zich dus volwaardig lid. Taken overnemen is makkelijk, doordat alle informatie op 1 plek in Share-board vastligt. Zo doen we dat tegenwoordig. Binnen de ingerichte teams (commissies of bestuur) wordt de informatie gedeeld. Leden kunnen nu samenwerken en met elkaar communiceren over de dingen die de teamleden aangaan. Zo wil je dat. Zo werkt dat.

Wat betekent Share-board voor commissie en bestuursleden?

Het geeft de leden vooral de mogelijkheid om zaken te delen, zowel informatie als werk binnen een vereniging. Het houdt ook de kennis vast van zaken die niet regelmatig voorkomen, zoals jaarlijkse gebeurtenissen en zelf jubilea. De Technische commissie heeft alle stukken bij elkaar en kent de discussies van de vorige jaren, zonder ellenlange gesprekken met vorige leden van de TC.

Of het organiseren van het 5 jaarlijks jubileum toernooi. Je weet zelfs wie het de laatste keer gedaan heeft en welke verbeteringen toen gespot zijn. Gewoon toetreden tot het team en verder gaan waar ze 5 jaar gebleven zijn. Een van de mooiste functies komt dan goed tot zijn recht, namelijk het koppelen van de losse stukken informatie aan elkaar, zodat je ook de verbanden ziet die het vorige team heeft aangebracht. Je volgt de gedachten, zodat je het sneller gaat zien.

Share-board past zich aan en groeit mee

Share-board heeft geen vooraf ingesteld stramien. Het is een online samenwerkplek die zich makkelijk laat aanpassen aan de vereniging en de ontwikkelingen. Door nieuwe notities en meetings toe te voegen, door koppelingen tussen items en bestanden en door kenmerken aan te passen, groeit Share-board met jouw vereniging mee.

Ervaar Share-board zelf
Ervaar het zelf

Ervaar het zelf

Naam *
E-mailadres *
Verzenden