INLOGGEN
unsplash-logoLudovic Fremondiere
Share-board 5.0
Een grote stap vooruit.

SHARE-BOARD OOK VOOR ONDERWEG

Share-board 5.0 is nu ook speciaal geschikt voor Tablet en Smartphone. Hoewel we achter de schermen ook werken aan de iOS en Android App, kun je nu al zeer soepel met je browser Share-board gebruiken op je Tablet of Smartphone.

GECERTIFICEERD VEILIG EN VERTROUWD.

Share-board is gecertificeerd voor de ISO27001 en NEN7510 (beveiliging). Twee zware normen voor informatiebeveiliging en privacy. Het gaat ons om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens (zelfs patiëntengegevens). Share-board voldoet ook aan de AVG/GDPR (privacy). Er zijn niet veel softwarepakketten die ons dit na doen.

AL JE TEAMLEDEN OP EEN RIJ. MAIL/CHAT IS VEILIG EN PRIVÉ.

Share-board toont nu je teamleden in de onderbalk. Je ziet wie online is en wie het laatst een item heeft geupdate. Om even ruggespraak te houden, klik je op de profielfoto. Al je teamleden op één plek. Binnen én buiten het team.

'LABELS' GEVEN JE ZÓVEEL MEER

Met Labels en SubLabels ken je zélf items toe aan 'categoriën' of 'groepen'. Voorbeeld: Afdelingen = Inkoop, Logistiek, Administratie, Verkoop, Garage. Er zijn ook Vaste Labels: Status = Voltooid, Loopt, Gereed, Gestopt. De Beheerder maakt Labels en Sub-labels voor alle teamleden. Zelf maak je je persoonlijke Mijn-Overzichten. Zo veel je wilt.

JE EIGEN LIJSTEN MET ‘MIJN OVERZICHTEN'

Maak je eigen 'lijsten' op basis van de vaste en je eigen Labels. Voorbeeld: Toon alle stukken over Inkoop, de laatst-bewerkte bovenaan. Bijvoorbeeld: Toon alle vergaderverslagen van 2016, gesorteerd op datum. De Beheerder kan overzichten maken voor alle teamleden.

NIEUWE VERSIES VAN BESTANDEN UPLOADEN

Met [ Upload nieuwe versie ] kun je een nieuwe versie van een bestand uploaden. Alle koppelingen en alle Labels worden automatisch overgenomen. De vorige versies blijven bewaard en de upload wordt gelogd 'for the record'. En, al je teamleden krijgen de melding dat een nieuwe versie is geupload.

DE 'COMPUTER-MAP' OPNIEUW UITGEVONDEN

Share-board's Tabel is zoveel handiger dan Windows Verkenner of Apple's Finder. De kolommen zijn voor de 'vaste labels' en je 'eigen labels/sublabels'. Pas de SubLabels direct aan in de tabel - net als een spreadsheet. Snel. Overzicht. Maak real time het overzicht en filter op Labels. En, sorteer de kolommen. Dupliceer, Deel, Archiveer, Print-PDF, Archiveer en Verwijder. Meerdere items tegelijk.

EÉN KNOP VOOR JOUW ACTIES IN AL JE TEAMS

"Geef mij een knop om al mijn actie in al mijn teams te zien" Zo maar een vraag van onze gebruikers. Dan maken we toch zo'n knop. Gewoon bovenaan het scherm. Geen meer excuses om een actie niet te doen :-). Alsjeblieft.