INLOGGEN
Meeting-Table-Share-board.Banner.jpg

Online samenwerken met Share-board.

Ontmoeten, delen, bewaren en inspireren.

CREËER BETROKKENHEID

Stel je eens voor dat je als sportvereniging nieuwe sponsors wilt werven. Er zijn vast en zeker leden die daar ervaring mee hebben. Of je wilt als gemeente de leefruimte verbeteren. Inwoners hebben daar vaak prima ideeën over. Met de Share-board online ideeënbus maak je het betrokkenen gemakkelijk om hun ideeën en suggesties te delen. 

HOE WERKT HET?

Elk team heeft in Share-board een eigen ideeënbus. Een linkje naar deze ideeënbus plaats je bijvoorbeeld op de website of in je nieuwsbrief. Leden, bewoners, collega's etc. kunnen zo gemakkelijk online hun ideeën delen. De ideeën en suggesties komen rechtstreeks bij je Share-board-team terecht. Daar zet je inspiratie direct om in actie.

VOLG JE IDEE

Als je een idee indient is het prettig om te zien wat er mee gebeurt. Het is toch een beetje 'jouw kindje'. Bij Share-board vinden we die betrokkenheid belangrijk. Daarom sturen we je niet alleen een ontvangstbevestiging als je een idee indient, je ontvangt ook een uitnodiging om je idee te volgen in Share-board. Zo zie je precies of jouw idee wordt opgepakt, wie ermee aan de slag gaat en welke acties er volgen. 

Ervaar het zelf

Ervaar het zelf

Naam *
E-mailadres *
Verzenden