INLOGGEN
Meeting.People.2500x380.C.jpg

Voor de adviespraktijk en ingenieursbureaus.

Kennis mobiliseren en vasthouden.

Samenwerken in projectteams. Ook met klanten.Share-board voor ingenieurs- en adviesbureau's

Je hebt een ingenieurs- of adviesbureau of een practice binnen een groot bureau. Je hebt middelgrote tot grote (corporate) klanten en een goed team. Je bent succesvol en je hebt ambitieuze sales doelstellingen. Share-board helpt je met:


MEER VERKOPEN. Als één team effectiever verkopen.
KENNIS VASTHOUDEN. Zonder moeite kennis vasthouden.
SNELLER INWERKEN. Informatie centraal beschikbaar.
MAKKELIJK PRODUCTONTWIKKELEN. Overzichtelijk.
SAMENWERKEN OVER LOCATIES. Efficient en effectief.Je werkt in teams

Advies- en ingenieursbureaus werken veelal in teams. Elk team wilt alle informatie op één plek, gericht op zowel proces én inhoud. Zaken als plannen, acties, rapportages, meetings en notities wil men kunnen delen en onder hand bereik hebben.


- management teams en business unit teams
- advies- of projectteams en programmateams
- verkoopteams met sales mensen en consultants
- teams voor dienstontwikkeling en distributie
- en ... samenwerkingsteams met je klanten !


Voor elk team een Share-board-team. Safe & trusted.

SHARE-BOARD IS STRENG BEVEILIGD

Van alle goede multifunctionele samenwerkingstools in de wereld is Share-board de enige die al jullie gegevens versleuteld opslaat. Share voldoet aan de internationale beveiligingsnorm ISO27001. Share-board is zelfs geschikt voor het bewerken van patientgegevens (zorg) en voldoet aan NEN7510/12/13. Lees hier waarom Share-board veiliger is dan de gebruikelijk ICT (Office) omgevingen.


Voor management teams.

Het directieteam of business unit team behandelt hier de management zaken. Je deelt meningen en nieuwe ideeën over je strategische keuzes. Je maakt hier je plannen op voor de lange en korte termijn, maar je verdeelt ook de acties voor de dagelijkse operatie.


- Fysiek vergaderen wordt effectiever. Veel handel je online af.

- Handig bij verspreide vestigingen. Je kunt meer online 'bespreken'.

- Sneller weten. Snelle reageren. Sneller beslissen.


Lees hoe management/directieteams beter en makkelijker samenwerken. Meer informatie >
In a nutshell...

Share-board geeft adviesbureau's en ingenieursbureau's de mogelijkheid om vertrouwelijke informatie en documenten zowel intern als met klanten te delen. Voor projecten, adviestrajecten en onderzoeken. Bovendien, terwijl je informatie deelt, leg je het ook gelijk vast (Share&Hold) zodat kennis kan worden hergebruikt voor opvolgers en voor collega's. Je key-assets (kennis) wordt beter mobiliseerbaar en beter exploiteerbaar. Door makkelijker samen te kunnen werken aan leads, verbeter ook je commerciële kansen (Team Selling). Share-board helpt je te voldoen aan de nieuwe privacy regelgeving (GDPR). Share-board heeft strenge security maatregelen die niet alleen aan de ISO27001 voldoen, maar zelfs aan de informatiebeveiligingsnorm voor de zorg: NEN7510.

Als één team verkopen.

De consultants en sales-mensen werken samen in Share-board. De sales-mensen zetten (veelal) de acties uit voor alle teamleden te zien. Ieder teamlid kan hierop direct reageren op het moment dat het hem schikt. De laatste ontwikkelingen bij de klant kunnen door de consultants direct gedeeld worden, net als de mogelijkheden die ze zien. Het hele team denkt mee, zonder dat men een fysieke vergadering nodig heeft. 


Door het delen van de informatie kan de sales een scherpere pitch neerzetten, waardoor het team (het bureau) de klant beter kan bedienen. De consultants kunnen gerichter bijdragen als ze beter op de hoogte zijn. Je voorkomt onnodige fouten. Zo, vergroot je je kansen. Dat leidt weer tot mooiere en waardevollere opdrachten. 


Lees hier hoe je dat doet > 

Projectteams en Stakeholders.

Het projectteam in één Share-board. Share-board bezit alle functies die je nodig hebt om goed projecten te doen. Voor kleine en grote projecten. Voor je plannen, de (tussen)resultaten, de acties, de afspraken, de meetings, de discussies en de rapportages. Makkelijk. Alle teamleden op de hoogte. Alle teamleden doen mee en alles is meteen gearchiveerd.

Stakeholder-management. Share-board heeft nog iets heel moois: je kunt makkelijk met je stakeholders een ‘board’ opzetten. Stakeholders zijn veelal druk en doen het ‘project erbij’. Dan is het altijd weer de vraag: Hebben ze allemaal de laatste mails gelezen - inclusief die hele sliert? Een stuurgroepvergadering met SB gaat al snel alleen over de belangrijke zaken, want de rest is al gezien en ‘besproken’ op Share-board. Meer betrokken en sneller consensus. Beter vergaderen en sneller beslissen.

Lees hier hoe je dat doet >
Productontwikkeling- en distributie

Kennis en ervaring zijn belangrijke assets van elk adviesbureau. De kennis en ervaring - omgezet in concrete Best Practices - kunnen als ‘Producten’ worden aangeboden in commerciële trajecten. De Best Practices zijn vaak standaarden, frame-works of aanpakken en zijn niet meer afhankelijk van één of twee personen. Zo'n Product worden meestal door de meest ervaren consultants ontwikkeld, maar die zijn veelal op verschillende (klant)locaties werkzaam en niet vrijelijk beschikbaar. Share-board als centraal platform is dan onontbeerlijk om de onderlinge samenwerking op inhoud (het product) en op proces (de voortbrenging en de keuzes) te faciliteren. Met Share-board kun je het Product ook makkelijk en snel delen met collega’s; die het weer toe kunnen passen bij hun klanten. Probeer het zelf met een pilot. Vraag een demo aan.Een intranet 3.0

Share-board is ook het portal voor formele en informele onderwerpen die iedereen aan gaan. Bijvoorbeeld communicatie over kansen in de markt, opdrachten, best practices, projectresultaten, opleidingen, meetingen en events, het delen van hobbies.


Een groot verschil met een intranet is dat in dit Share-board team iedereen, direct en zonder enige technische drempel, kan bijdragen in de vorm van nieuwtjes delen, reacties geven, meetings aanmaken. Eindelijk een echt ‘open’ (!) intranet.


Zo hou je alle iedereen op de hoogte van het reilen en zielen van het bureau. Nooit meer zoeken in je mail. Altijd te laatste versie. Alles op één plek.


Share-board heeft een demo-omgeving. Vraag een demo aan.Overige teams...

En natuurlijk kun je Share-board ook toepassen voor 


- de raad van advies of commissarissen


- het secretariaat


- de financiele administratie(s)


- en voor de HR-mensen.
Ervaar Share-board zelf
Ervaar het zelf

Ervaar het zelf

Naam *
E-mailadres *
Verzenden