INLOGGEN
Meeting-Table-Share-board.Banner.jpg

Online samenwerken met Share-board.

Ontmoeten, delen, bewaren en inspireren.Enkele klanten aan het woord


"Share-board is relatief eenvoudig in te richten"

"DACE gebruikt Share-board voor informatie-uitwisseling tussen deelnemers en docenten. Share-board is toegankelijk en relatief snel in te richten.", aldus Jan-Willem Sanders, directeur stichtingen NAP en DACE. Lees meer >


DACE is hèt netwerk en kenniscentrum...

...voor Cost Engineers en Value Managers in het Nederlandse taalgebied. DACE geeft invulling aan haar doelstelling door professionals samen te brengen, bijvoorbeeld door contact-bijeenkomsten en diverse activiteiten vanuit de diverse Special Interest Groups. Waar mensen uit het vak elkaar ontmoeten en van gedachten wisselen vindt kennisoverdracht plaats. Daarnaast biedt DACE vakinhoudelijke cursussen en opleidingen aan aan haar deelnemers, waarbij men certificeringen kan halen.

"Voor opleidingen en special interest groups"

Voor zowel de Special Interest Groups als de opleidingen wordt op 2 plaatsen sinds kort gewerkt met Share-board. De Special Interest Group Cost engineering in de Machine en Maakindustrie (CEMM) gebruikt shareboard als communicatiemiddel tussen de deelnemers. Op dit moment wordt shareboard nog gebruikt als prikbord en een plaats om documenten te delen, maar dat gaat in de toekomst ongetwijfeld nog veranderen. Ook de door DACE georganiseerde opleiding “Certified Cost Engineer” maakt gebruik van Shareboard. Zowel deelnemers als docenten gebruiken share-board om informatie te delen maar ook om discussies over bepaalde onderwerpen op te starten.

"Makkelijk om meerdere groepen in te richten"

"De grote voordelen voor ons zijn dat Shareboard is toegankelijk en relatief snel in te richten. En het is heel makkelijk om binnen een community (of team) meerdere groepen in te richten. Daarnaast is er een chat functie en kunnen documenten worden toegevoegd en door iedereen binnen de community worden aangepast. Dat laatste is overigens ook een valkuil; iedereen moet wel opletten wat hij doet/wijzigt in share-board."

"We wilden niet verschillende programma's, zoals dropbox en mail"

"Dit is belangrijk voor ons omdat we met diverse teams werken en we de informatie zo transparant mogelijk willen houden. Ook voor het samenwerken in de teams biedt Share-board een mooi platform. Zeker ook gezien de geografische spreiding van de deelnemers en de opdrachten waar intensieve samenwerking nodig is. Daarnaast willen bij de Certified Engineering Course niet met verschillende programma’s/tools wilden werken, zoals dropbox, whatsapp, mail, etc."

"Een brede set van functionaliteiten"

“Ik raad Share-board zeker aan omdat het relatief eenvoudig in te richten is en het een hele brede set van functionaliteiten heeft die het werken in teamverband goed ondersteunen."

Jan-Willem Sanders, Directeur stichtingen NAP en DACEDACE gebruikt Share-board voor opleidingen en special interest groups"Als je het toepast, ontdek je pas de kracht"

"Wij gebruiken Share-board voor afstemming met collega's. Alles is snel terug te vinden. We kunnen nu snel schakelen", Roel Stubbe van Ingenieursbureau Infrahuis. Lees meer >


"Infrahuis: Wij gebruiken Share-board voor afstemming met collega's."

Ik heb regelmatig contact nodig met mijn compagnons (DT) en managementteam (MT), maar we zitten niet op dezelfde locatie en we zien elkaar soms maar één keer per maand. Dan is sneller contact wel wenselijk. We doen al veel per mail, maar dat levert vaak dubbele informatie op. Als je met elkaar communiceert via Share Board heb je altijd een connectie met de achterliggende informatie en dus altijd de context.

"Alles is snel terug te vinden".

Makkelijk alles terug te vinden en gerelateerde onderwerpen zijn direct terug te halen.

"We kunnen nu snel schakelen".

We soms snel moeten schakelen. Als we eerst alle mails er bij moeten zoeken en dan een beslissing moeten nemen kost dat te veel tij, en werkt het frustratie in de hand. Share-board is nu juist een handige tool om dat te voorkomen.

“Ik raad Share-board zeker aan omdat het veel tijd scheelt in de communicatie."

"Wel is er ook een nadeel"

Je moet het ontdekken door het te gebruiken. In het begin lijkt het erg bewerkelijk en onoverzichtelijk. Maar als je het toepast, ontdek je pas de kracht van de tool.

Roel Stubbe, directeur ingenieursbureau Infrahuis. www.infrahuis.com


Roel Stubbe, directeur ingenieursbureau Infrahuis"Je kunt een internationaal project goed organiseren"

"Wij gebruiken Share-board voor projectmanagement en informatie-uitwisseling en -beheer tussen partners in verschillende Europese landen.", Erik Kaemingk van Peer Review VNFIL Extended. Lees meer >


Peer Review VNFIL Extended gebruikt Share-board voor internationale projecten.

Wij gebruiken Share-board voor projectmanagement en informatie-uitwisseling en -beheer van peer reviews tussen VNFIL-organisaties in Europa (Validation Non-Formal & Informal Learning).

"Eenvoudig en overzichtelijk"

De grote voordelen voor ons zijn dat Share-board eenvoudig en overzichtelijk is. Dit is belangrijk voor ons omdat we met veel partners zijn in veel Europese landen samenwerken.

"Internationaal projecten organiseren"

Ik raad Share-board zeker aan omdat je er een internationaal project goed mee kunt organiseren.

Erik Kaemingk, Projectleider, Peer Review VNFIL Extended:  www.peerreview.work


Peer Review VNFIL ExtendedKlantverhaal

"Altijd en overal deelnemen en zien wat de acties zijn"

"Een vergadering mis je wel eens, maar de informatie staat in Share-board en je kan als het ware de vergadering van afstand volgen. Ook in het buitenland." zegt Marcel Walther van beleggingsclub Expectamus Fortunam. Lees meer >


Beleggingsclub Expectamus Fortunam: "Wij gebruiken Share-board voor het delen en vasthouden van studie-onderwerpen."

Mijn naam is Marcel Walther. Ik ben lid van de beleggingsclub Expectamus Fortunam. Wij gebruiken Share-board voor het vasthouden en delen van onze informatie over de studieonderwerpen. Inclusief de ontvangen bestanden, links, etc.

"Altijd en overal en op elk moment deelnemen aan de discussies en zien wat hun acties zijn".

De grote voordelen voor ons zijn dat alle leden van de club op ieder moment bij alle stukken en analyses kunnen en dat we weten dat de stukken heel goed beveiligd zijn opgeslagen. De leden kunnen overal en op elk moment deelnemen aan de discussies en zien wat hun acties zijn.

"Nooit meer stukken kwijt of niet toegankelijk."

Daarnaast zijn er nooit meer stukken kwijt of niet toegankelijk omdat het bij iemand in zijn eigen computer of cloud staat. Share-board hebben we zo ingericht dat het bij ons past: overzichtelijk en eenvoudig.

"Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland"

Dit is belangrijk voor ons omdat onze leden mobiel zijn en niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland wonen. Een vergadering mis je wel eens, maar de informatie staat in Share-board en je kan als het ware de vergadering volgen op elk moment. 

Ik raad Share-board zeker aan voor alle verenigingen die veelal geen zin hebben in een dure en ingewikkelde oplossingen. Het Share & Hold zoals op de website van Share-board genoemd wordt echt in de praktijk waargemaakt."Makkelijk om snel tot een goede samenwerking te komen"

"De grote voordelen voor ons zijn het snel, overzichtelijk en overal delen van informatie aangezien we elkaar niet iedere dag zien en vaak grotere reisafstand van elkaar hebben" zegt Laura Kropman, deeltijdstudent aan de Avans Hogeschool. Lees meer >


Studenten aan de Avans Hogeschool: "Wij gebruiken Share-board voor het delen van informatie tijdens de samenwerking in projectgroepen"

"Mijn naam is Laura Kropman. Ik ben deeltijdstudent aan de onderwijsorganisatie Avans Hogeschool te Breda."

"We zien elkaar niet iedere dag zien en hebben grote reisafstand"

"Wij gebruiken Share-board voor het delen van informatie tijdens de samenwerking in projectgroepen. De grote voordelen voor ons zijn het snel, overzichtelijk en overal delen van informatie aangezien we elkaar niet iedere dag zien en vaak grotere reisafstand van elkaar hebben.

"Feedback geven zonder elkaar face tot face te spreken"

Dit is belangrijk voor ons omdat we in een korte tijd vaak feedback op elkaar moeten kunnen geven zonder elkaar face tot face te spreken.


Ik raad Share-board zeker aan omdat, er tegenwoordig veel digitaal gewerkt wordt en dit een makkelijke beschikbare manier is om snel tot een goede samenwerking te komen.
Ervaar Share-board zelf
Ervaar het zelf

Ervaar het zelf

Naam *
E-mailadres *
Verzenden